Voor de echte Back to the Future fans

Facebookrss

Back to the Future, een van de bekendste sciencefiction films uit de jaren 80, is er een die je toch wel gezien moet hebben. De film heeft vele jaren naderhand nog steeds miljoenen fans. Aangezien in deel 2 gereisd werd naar 2015 (nu), zijn de fans dit jaar helemaal in de ban van de trilogie, en terecht. Een Japans bedrijf, Bandai, is hier op ingesprongen en heeft de DeLorean DMC-12 nagemaakt als iPhone 6 hoesje! Ok, het is een beetje over de top, want het hoesje heeft LED-lichtjes die knipperen als je gebeld wordt of een berichtje krijgt, de deuren kunnen open en dicht, en een van de wielen kan worden uitgeschoven om de camera te gebruiken. Een beetje vreemd, maar wel lekker! En een must have voor alle BTTF-fans! Kosten? Rond de 50 dollar, maar dan hebje ook wel wat!

Don’t worry, er zijn ook goedkopere Back to the Future cases

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties