Minions Tic Tac

Facebookrss

Minions, de grootste rage van het moment… Voor het eerst gezien in ‘De Verschrikkelijke Ikke’ (‘Despicable Me’) en gelukkig kregen ze in deel 2 al meer ruimte, en dan nu de eigen film ‘Minions’! In de film, die in juli in de bioscopen komt, krijgen Kevin, Bob en Stuart een hoofdrol. Eindelijk!

Idioot genoeg zijn de Minions zo eenvoudig ontworpen, dat het natuurlijk te dom zou zijn om er niet commercieel op in te springen. Inderdaad, de oorsprong van de Minions zijn zo te zien gewoon Tic Tac-jes! Dus heeft Tic Tac een deal gesloten met de filmmakers voor misschien wel de beste marketing van 2 producten ever! We hebben ze echter nog niet in Nederland gezien, maar via internet zijn ze gewoon te koop… wel aan de prijzige kant, maar voor de liefhebber…

tictac2

Ali Express

 

En dat mensen ze in Nederland heel graag willen hebben, bewijst deze foto

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties