The Big Bang Theory

Facebookrss

The Big Bang Theory van LEGO®… Twee van de grootste nerdisch things samen in één. Hoe gaf wil je het hebben? Howard, Bernadette, Leonard, Penny, Sheldon, Amy en Raj in de huiskamer van Leonard en Shaldon. En je kan het ontkennen of niet, het ziet er gewoon gelikt uit! Het is direct herkenbaar, iedereen die de serie kent, herkent de personages direct. Plus het whiteboard, Sheldon’s absurdistische boekenkast

Ontworpen door twee LEGO® ‘fan designers’, Alatariel uit Sweden en Glen Bricker uit de V.S., die hun ideeën hebben laten uitwerken door de ontwerpers van de bekende steentjes. LEGO® in de Big Bang Theory komt op 1 augustus in gelimiteerde oplage in de winkels. Bazinga!!!

Het idee:
thumb640x360

De uitvoering
bbt_gang_legos_980_412

bbt_legos_576

Leonard
bbt_leonard

Howard
bbt_howie

Raj
bbt_raj

Sheldon
bbt_sheldon

Penny
bbt_penny

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties