Waterglijbaan

Facebookrss

In Nieuw-Zeeland zet de stichting Live More Awesome zich in voor het welzijn van de mensen. Ze doet dat op een wel erg vette manier. Zo hebben ze nu de grootste waterblijbaan ter wereld gemaakt. In totaal 600 meter lang, waarbij je glijpartij een dikke anderhalve minuut duurt, met een snelheid van wel 53 kilometer per uur!

Goed, je vraagt je af wat het doel is van zo’n supervette glijbaan? Simpel: door van de glijbaan gebruik te maken, moet je iedere keer de heuvel opklimmen. Goed voor de gezondheid. Van de glijbaan af doe je in je zwembroek (of bikini) waardoor je huid een flinke stoot vitamine D tot zich krijgt.

Gezond? Ja!
Gaaf? Ja!
Delen met je vrienden? Ja!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *