Laat zien dat jij een Pokémon Trainer bent!

Facebookrss

Als er op het moment iets populair is , is het Pokémon. Ruim 2 miljoen Nederlanders spelen het spel op het moment, en het zal nog wel even duren voor de rage over is. Geeky Jersey’s kennen wij van hun shirts van Dexter, Harry Potter, Star Wars en Hitchhickers Guide To The Gallaxy. Alles wordt ontworpen door de mannen van Geeky Jersey’s en pas bij voldoende belangstelling laten ze een (Ijshockey-)shirt maken. In een gelimiteerde oplage! Ok, de shirts zijn prijzig, maar de kwaliteit is super en het ontwerp is echt zwaar vet cool!

Nu Pokémon in is, hebben ze voor eenmalig hun Pokémon-shirt weer terug in de collectie, want normaal gesproken is het bij 100 shirts op=op.

Wij zeggen: DOEN! Laat zien dat jij een echter Pokémon trainer bent!
Trainers11_2

Trainers11_4

Trainers11_5

Trainers11_3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties