Strange on Google Maps

Facebookrss

Als je wel eens zinloos op Google Maps zit te zoeken, kom je wel eens erg vreemde objecten of infrastructuren tegen. Wij verzamelden een heleboel screenshots van Google Maps, van infrastructuren, objecten of gewoon vreemde of leuke dingen…

Nee, je kijkt hier niet naar een het 8e wereldwonder… Dit is slechts een voorbeeld van hoe de Google Maps satelieten over de aarde scheren en foto’s maken. In banen worden kleine stukes Aarde gefotografeerd, en tsja, als de sateliet er de eerste keer over heen gaat in de zomer, en de keer erop in de winter, dan kan het wel eens dat het stukje van de Oost Siberische Zee opeens bevroren is…

https://www.google.com/maps/search/Alexai+Point+Army+Airfield/@78.7175654,179.9879611,9157m/data=!3m1!1e3?hl=en

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties