Strange on Google Maps

Facebookrss

Als je wel eens zinloos op Google Maps zit te zoeken, kom je wel eens erg vreemde objecten of infrastructuren tegen. Wij verzamelden een heleboel screenshots van Google Maps, van infrastructuren, objecten of gewoon vreemde of leuke dingen…

Het lijkt op een scene uit Lord of the Rings, of een of andere duistere Science Fiction film. Het is de Pacaya, een van de meest actieve vulkanen in Centraal Amerika.Vlak bij de geweldige stad Antigua Guatemala, een optie om een nog steeds werkende vulkaan te beklimmen. Met echte lavastromen, die nog steeds te zien zijn, al sinds de laatste uitbarsting in 1961. En natuurlijk te dansen op een vulkaan.

https://www.google.com/maps/@14.3825599,-90.6023768,354m/data=!3m1!1e3?hl=en

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties