America First, Alice Second

Facebookrss

Arjen Lubach zette de Verenigde Staten een geweldige hak met zijn promo video ‘America First, The Netherlands Second’. Al snel kwam de cover van Duitsland, gevolgd door België, Slovenië, Polen, Portugal en welk land niet??? Ook neplanden als Mordor, provincies regio’s en ja, zelfs steden en kleine dorpjes kwamen er al snel achteraan… Er zijn inmiddels zoveel ‘….. second’-filmpjes dat we nog dagelijks nieuwe versies tegenkomen. De een goed, de ander slecht, een ander weer briljant… Het belangrijkste is in ieder geval dat Trump door de hele wereld voor gek wordt versleten…

Omdat we gokken dat er niemand is die ze allemaal heeft gezien, plaatsen wij de komende tijd iedere woensdag een ‘….. second’ filmpje. Vandaag Alice Second

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reacties

reacties